Top קידום אתרים בגוגל Secrets
Top קידום אתרים בגוגל Secrets
Blog Article
יצוין, כי במקרים מסוימים, תהליך של קידום אתרים שלילי, יכול להתבצע על ידי המקדם דווקא על האתר שעבורו הוא מספק שירות, וזאת על מנת לווסת תנועה לא איכותית לאתר, הנובעת ממיקומים גבוהים של ביטויי מפתח לא רלוונטיים.
לתדירות שבה אתם מפרסמים תוכן ישנה חשיבות משום שלתוכן הזה ישנם שני צדדים: הצד שכותב, אבל גם הצד שקורא.
הנה חלק גדול מן הבדיקות ומפעולות האופטימיזציה שעל כל מקדם לבצע על מנת לשפר את הנראות של האתר במנועי החיפוש.
ודבר אחרון לפני שמתחילים: יש אנשים שנוח להם יותר לקרוא חומר כתוב, בצורה שבה הם אלו שקובעים את הקצב, בצורה שבה הם יכולים לעצור, ולקרוא שוב את מה שהם מעוניינים להתעכב עליו, או לדלג מעל חומר חופר במיוחד.
מאמר שמסביר היטב במה כדאי להשקיע – תוכן או קישורים תוכלו למצוא כאן.
כמובן שזה לא יספיק, כי אם האתר שלכם חדש או לא קודם מעולם – גם התוכן הכי פצצתי בעולם לא יביא אותו למקומות הראשונים ללא עזרה חיצונית (קישורים, סושיאל, ושיווק באמצעות תוכן באופן כללי). כן, גם אני חושב שזה דבילי וחבל אבל ככה גוגל עובד, עדיין.
ניתוח אתרי המתחרים יעלה אצלכם רעיונות טובים שתוכלו לבצע גם על אתר הלקוח שלכם. here זה גם ייתן לכם אינדיקציה לדעת מול מה אתם עומדים.
על היתרונות הרבים שיש לקישורי אתר, ועל מה נדרש מבעל האתר על מנת לקבל אותם, תוכלו לקרוא בהרחבה כאן.
יש תוכן רלוונטי עבור הביטויים האלה אבל האתר לא מספיק חזק (צריך יותר סמכות וקישורים חיצוניים)
בחירת אסטרטגיית התוכן צריכה להתבצע כבר בשלבים הראשונים של קידום האתר, עוד בשלב התכנון. בשלב זה תעשו שימוש בכלי מחקר מתקדמים על מנת להבין מה מעניין את הגולשים בנישה שלכם, באיזו תדירות תפרסמו תכנים באתר, מה יהיה האורך של המאמרים, מי יכתוב אותם, מה תהיה תצורת ההתקשרות מול כותבי התוכן, מה נדרש על מנת לכתוב תוכן בנישה שלכם, ובפרט, האם נדרשת הכשרה מיוחדת, תואר אקדמי ייעודי, גישה למקורות מידע שעולים הרבה כסף, או שמא, כל כותב תוכן מתחיל יוכל לבצע את העבודה.
האנקור הזה עוזר לגוגל להבין על מה העמוד אליו קישרנו את המילה "אינקובטור" מדבר (על אינקובטור) ולכן, חשוב להכניס את מילות המפתח לאנקורים אך מצד שני – לא להגזים עם זה.
והדרך לצבור קרדיט על הישגים היא דרך הצגת השינויים של לפני תחילת הקידום ואז בכל חודש שעובר.
קידום אתרים באופן עצמאי ניתן לבצע לא רק באתר עצמו – אלא גם קצת פעולות שיווקיות מחוץ לאתר – כמו למשל שימוש ברשתות חברתיות.
מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.